Moderator
Widze coraz wiecej w sojuszu miłosników fantastyki tolkiena czy tez naszego Sapkowskiego
Bardzo mnie to cieszy
Polecam ksiązke Jarosława Grzedowicza-"Pan Lodowego Ogrodu"-genialna-I i II tom
moze ktos mi cos poleci na swieta-telewizor mnie nie bawi wiec chetnie cos przeczytam w przerwach od traviana
Nie, ja z kolei lubie książeczki o tematyce wojennej, II wojna światowa, obozy koncentracyjne itd. Książeczka J.Orleva Wyspa na ulicy Ptasiej polecam
Gość
Ronia napisał:
Nie, ja z kolei lubie książeczki o tematyce wojennej, II wojna światowa, obozy koncentracyjne itd. Książeczka J.Orleva Wyspa na ulicy Ptasiej polecam
Też lubie tą tematykę .....ostatnio kumpel pożyczył mi fajną knige ....Herberta Brunnegger-a ......'' Kto sieje wiatr....." opowieść żołnieża dywizji SS "Totenkopf" polecam.....
ja czytam fantasy. głównie pratchett, oczywiście tolkien, sapkowski już dawno mam za sobą przeczytałem już 35 książek pratchetta i właśnei czytam "złodziej czasu". oprócz tego polecam bardzo całą serię książek świata Warcraft
NO cóz ja podobnie jak RONIA lubie książeczki o tematyce II Wojny Światowej filmy zresztą też.. Polecam do przeczytania Historia dłuższa niż wojna, kruciutki książeczki po 30-40 str ale jest 42 części także jest co poczytać no niestety autora nie pamiętam bo czytałem to dość dawno